Blog Medanusahawan Berwajah Baru

Syukran!

Aku telahpun siap sepenuhnya meng"upload"kan format baru blog aku. Tak lah lama sangat, bermula malam semalam dan baru siap kejap tadi.

Tak lama pun, hampir 4 jam juga nak menyiapkannya. Ianya menghampiri ciri-ciri website yang menggunakan domain tersendiri.

Berapa kolum?, beberapa banyak pun boleh, tetapi mestilah memadai dengan kegunaan blog kita

Kepada sesiapa yang berminat nak men"style"kan reka-bentuk blogspot mereka, bolehlah menghubungi aku.



2 comments:

Anonymous said...

salam.. memang lawa ar blog abg bedin....

Bedin Jusoh said...

Harapkan lawa saje la....tapi tak der apa pun....T/Kasih kerana sudi melawat walaupun tak tau siapa

Post a Comment