Video Khas - Cara Eggs Turner Berpusing

Sekadar untuk tontonan para pelayar blog saya. Saya paparkan clip video ini untuk memperlihatkan bagaimanakah tray-tray telor yang terdapat dalam inkubator mini keluaran saya ini berpusing.

Apa yang diperlihatkan itu adalah memang kelajuan sebenar sebenar tanpa edit. Ianya amat "fine" tanpa dapat kita lihat telor-telor atau tray-tray tersebut tergolek-golek.

Telor-telor di letakkan dalam "bekas" telor yang mempunyai kesan "grip" antara permukaan dawai/jaring yang digunakan.







3 comments:

Tepi sungai tempat aku lepak said...

comey doh ni abg bedin.. nangis lah mat aleh .. tgk awok2 mesia buat incubator gining... ahakss..
tahniah...

Bedin Jusoh said...

Semoga ianya juga memberi sedikit motivasi kepada para pembina penetas telor di Malaysia supaya lebih berinovasi lagi. InsyaAllah kita sama-sama jayakannay khususnya orang2 muda seperti awak ini.

Mat Salleh tu bagi dier, rasanya tak ada pa kot. Kacang "hijau" jer tuh

:)

Anonymous said...

kat mane nk beli alat ni?

Post a Comment